Ο… μικρός Μήτρογλου, προσπερνά τον Βέλλιο

Ο… μικρός Μήτρογλου, προσπερνά τον Βέλλιο

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
Ο… μικρός Μήτρογλου, προσπερνά τον Βέλλιο

bet365

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για τον... μικρό Μήτρογλου, που δείχνει ικανός να αφήσει στην άκρη την επιλογή του Απόστολου Βέλλιου.

Κυκλοφορεί ως σενάριο εδώ και αρκετές ημέρες. Από τα «ρηχά» των πρώτων μεταγραφικών συζητήσεων, ως τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Και είναι και αυτό εναρμονισμένο σε μια πραγματικότητα που «χαρακτηρίζει» τον Ολυμπιακό, των τελευταίων χρόνων. Η μόνιμη διάθεση των Ερυθρόλευκων να αποκτήσουν ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά. Πολλές φορές μάλιστα με... κόστος, μεταγραφές χωρίς ουσία και λογική. Δεν έγιναν όλοι Μανωλάς και Σάμαρης ή έστω Σιόβας και Μανιάτης. Δεν έγιναν καν οι περισσότεροι. Δεν είναι όμως και απλό να παίξεις σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά λοιπόν το όνομα είναι Απόστολος Βέλλιος. Και ήδη για τον φορ του Ηρακλή λέγονται και γράφονται πολλά. Δικαίως μιας και πρόκειται για μια χαρά σέντερ φορ. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλο το πακέτο ικανοτήτων, αλλά και όλο το μέλλον μπροστά για να σκαρφαλώσει ως την «ελίτ» των Ελλήνων επιθετικών. Πόσο υπαρκτό όμως είναι το θέμα με θεά στα μεταγραφικά του Γενάρη για τους Ερυθρόλευκους; Πόσο «ενδιαφέρον» έχει δείξει ο Ολυμπιακός, για τον 23χρονο στράικερ που ομολογουμένως φέτος κάνει καλή σεζόν με τα χρώματα του Ηρακλή; Έχουμε την εντύπωση, ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό σε σημείο που να περιμένουμε εξελίξεις. Τουλάχιστον άμεσα. Δεν νομίζουμε ότι θα «παίξει» για τον Γενάρη εκεί που ούτως ή άλλως θα προχωρήσει «μετρημένα» ο νταμπλούχος. Ίσως το καλοκαίρι να μοιάζει πιο εφικτό. Αλλά και πάλι...

Ας μην το προχωράμε όμως αδίκως. Άλλον παίκτη έχει κατά νου αυτές τις ημέρες, ο «μηχανισμός» των Ερυθρόλευκων. Άλλο φορ «σκέφτονται» σε περίπτωση που θα χρειαστεί ενίσχυση η επιθετική γραμμή της ομάδας τους. Και εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη. Διότι και Έλληνας είναι, και κυρίως ένα «δικό τους παιδί» που είχαμε καταλήξει καιρό τώρα στο συμπέρασμα ότι... χάθηκε. Ο Νίκος Ιωαννίδης. Βασικός με την εθνική μας ομάδα U-21 και μάλιστα ο σταθερός σκόρερ της μέσα στο 2015. Ο «μικρός» που μεγαλώνει στο Ντόρτμουντ για λογαριασμό της Μπορούσια.

Τον περασμένο Γενάρη υπέγραψε εκεί «δανεισμό» για ενάμιση χρόνο. Με «οψιόν αγοράς» μάλιστα. Ακόμη όμως ο Ολυμπιακός έχει τα δικαιώματα του. Και δεν θα πρέπει να παραξενέψει κανέναν αν τον δούμε προσεχώς να μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Το έχουν συζητήσει οι Πειραιώτες. Η διοίκηση με τον προπονητή. Έχουν εικόνα για την «πρόοδο» του, έχουν τα δικά τους «δεδομένα» μέσα από τον Ρέντη και όλα τα χρόνια που πέρασε ο νεαρός εκεί. Και ουσιαστικά έχουν πάρει την «απόφαση» αν ο «σχεδιασμός» σηκώνει για έναν σέντερ φορ, η ευκαιρία να πάει σε εκείνον.

Ήδη φεύγει ο Πουλίδο, άρα ανοίγει μια θέση στην επίθεση των νταμπλούχων. Δεν είναι όμως το ίδιο πράγμα. Ο Ιωαννίδης θυμίζει... μικρό Μήτρογλου (και όχι μόνο γιατί και εκείνος έχει γεννηθεί στη Γερμανία). Ένα παιδί δυνατό, παίκτης περιοχής που ξέρει «μπάλα». Από την άλλη όμως, έρχεται ένας δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα που είναι σχεδόν... τυπική διαδικασία. Μια ευκαιρία για ευκαιρίες. Αν όχι τώρα λοιπόν, πότε;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής