Στο «ερυθρόλευκο»... κάδρο και ο Μάντζιος!

Δημήτρης Τομαράς
Στο «ερυθρόλευκο»... κάδρο και ο Μάντζιος!

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι μία ακόμα περίπτωση επιθετικού από την εγχώρια αγορά που σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού για τον Γενάρη.

O έμπειρος επιθετικός έχει κάνει μέχρι στιγμής μία εξαιρετική χρονιά, δείχνοντας πως περνάει μία δεύτερη... νιότη. Ο Μάντζιος - που και κόντρα στην ΑΕΚ έκανε ένα πολύ καλό ματς - έχει ήδη 6 γκολ και 3 ασίστ.

Και είναι μία επιλογή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τσεκαριστεί από τον Ολυμπιακό ενόψει Γενάρη. Ο Βαγγέλης Μάντζιος έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τους Πειραιώτες και αποτελεί έναν φορ που σε σχέση με τον Απόστολο Βέλλιο θα δεχθεί πιο... εύκολα να είναι ακόμα και 3η επιλογή στους επιθετικούς. Στο Λιμάνι βέβαια κοιτάζουν πάντα διάφορες περιπτώσεις καλών παικτών από το πρωτάθλημα της Super League. Ποδοσφαιριστών και από τον Παναιτωλικό και από άλλες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα