Οδεύει προς Τσίβας ο Πουλίδο!

Οδεύει προς Τσίβας ο Πουλίδο!

Gazzetta team
Οδεύει προς Τσίβας ο Πουλίδο!

bet365

Ο Πουλίδο έδειξε εδώ και μέρες την προτίμησή του στην Τσίβας και φαίνεται πως θα κλείσει εκεί από τον Γενάρη και μετά και με καλό deal. Και πάλι Οτσόα για Ολυμπιακό!

Ο διεθνής Μεξικανός κυνηγός από την πρώτη στιγμή που έφυγε για τις διακοπές του είχε... δείξει ως τον επόμενο προορισμό του την Τσίβας. Όλα δείχνουν πως ο Άλαν Πουλίδο θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του με τις πληροφορίες από την χώρα του να μιλούν για συμφωνία που μπορεί να υπερβεί ακόμα και τα 4 ή και τα 5 εκατ. ευρώ.

Εκτιμάται πως η τελική συμφωνία θα έρθει σύντομα. Στο μεταξύ πάντως στο Μεξικό υπάρχουν ακόμα διφορούμενες πληροφορίες και αναφορές για σαφή... εμπόδια και ως προς την Τσίβας. Παράλληλα τα σενάρια και οι πληροφορίες για τον Οτσόα για τους ερυθρόλευκους παραμένουν. Για τον έμπειρο κίπερ γράφτηκαν και οι Τουλούζ και Μπεσίκτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα