Δεξί μπακ, Μπουμάλ και επιθετικός αν...

Δεξί μπακ, Μπουμάλ και επιθετικός αν...

Νίκος Αθανασίου
Δεξί μπακ, Μπουμάλ και επιθετικός αν...

bet365

Στον Παναθηναϊκό ψάχνονται για την απόκτηση δεξιού μπακ, ξεκαθαρίζει του Μπουμάλ που πάει καλά ενώ εξετάζονται και επιθετικοί σε περίπτωση παραχώρησης του Νίκου Καρέλη. Προς δανεισμό τέσσερις.

Ο πρώτος σύντομος κύκλος της παρουσίας του Αντρέα Στραματσόνι ολοκληρώθηκε με το φινάλε του πρώτου γύρου και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω τον εορτών. Ο Ιταλός τεχνικός έχει, πλέον, ξεκάθαρη άποψη για το ρόστερ, με το οποίο δουλεύει εδώ και ενάμιση μήνα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και η έκθεση του 39χρονος κόουτς είναι ξεκάθαρη για τα «θέλω» του. Καταρχήν έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακραίου μέσου, με τον Μπουμάλ να βρίσκεται στο επίκεντρο. Μια υπόθεση που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται μακριά στις πρώτες συζητήσεις και να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Από κει και πέρα, το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ο οποίος μαζί με τον Βέμερ θα αποτελέσει ένα δυνατό δίδυμο στην πτέρυγα ενώ όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό θα αναζητηθεί και επιθετικός αν παραχωρηθεί ο Νίκος Καρέλης. Ένα σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με τον Καϊλ Λάφερτι να είναι μία από τις επιλογές που εξετάζονται πολύ σοβαρά στο «πράσινο στρατόπεδο».

Προς δανεισμό τέσσερις

Η αξιολόγηση του ρόστερ φέρνει σε δύσκολη θέση τους νεαρούς παίκτες που αναδείχθηκαν τα τελευταία χρόνια αλλά δεν μπόρεσαν να καθιερωθούν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Υπάρχει η άποψη του Στραματσόνι ότι θα πρέπει να παραχωρηθούν δανεικοί, να «ψηθούν» και αν το αξίζουν να επιστρέψουν. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Διαμαντής Χουχούμης, Νίκος Μαρινάκης και ο «κομμένος» εδώ και ένα μήνα, Χρήστος Δώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα