«Επιμένει ο Μίτσελ για Μπεργκ»

«Επιμένει ο Μίτσελ για Μπεργκ»

Νίκος Ρόλλας
«Επιμένει ο Μίτσελ για Μπεργκ»

bet365

Το France Football αναφέρει πως ο Μάρκους Μπεργκ εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα της Μαρσέιγ ενόψει Ιανουαρίου.

Μία από τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί η Μαρσέιγ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι και αυτή του επιθετικού, με το France Football να ασχολείται την Τρίτη με τους υποψήφιους να μετακομίσουν στην Μασσαλία.

Στην λίστα βρίσκονται ο Σιμόνα Τζάτζα της Γιουβέντους, ο Βισάμ Μπεν Γέντερ της Τουλούζ και ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού για τον οποίο σημειώνεται οτι αποτελούσε προτεραιότητα του Μίτσελ το καλοκαίρι.

Μάλιστα τονίζεται οτι επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό πρωτάθλημα, ενώ το γεγονός οτι φέτος δεν έχει και τόσο καλές επιδόσεις δεν φαίνεται να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον Ισπανό τεχνικό.

Πάντως όπως σημειώνεται στην λίστα υπάρχει ο Κέβιν Μιραλάς της Έβερτον, ο Μ' Μπαγιέ Νιάνγκ της Μίλαν, ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Σεβίλλης και ο Μουσά Κονατέ της Σιόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα