Ρόμπιν Όλσεν: «Πέρασα δύσκολες στιγμές»

Ρόμπιν Όλσεν: «Πέρασα δύσκολες στιγμές»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ρόμπιν Όλσεν: «Πέρασα δύσκολες στιγμές»

bet365

Ο Ρόμπιν Ολσεν μέσα στο 2015 έφυγε για πρώτη φορά από τις Σκανδιναβικές χώρες και μιλάει στο Gazzetta.gr για τις εντυπώσεις του, μετά το πρώτο εξάμηνο στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας, που τελικά δεν έχει κάτι σοβαρό μετά το χτύπημα στον αγώνα με τον Πλατανιά, έδειξε αισιόδοξος για την πορεία του «Δικεφάλου» μέσα στο 2016.

- Πως ήταν το πρώτο εξάμηνο σου στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ;

«Νιώθω καλά, αλλά ήταν ένα σκληρό διάστημα για μένα. Δύσκολες στιγμές. Έπρεπε να προσαρμοστώ. Μετά τα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκα νιώθω καλύτερα. Επέστρεψα πιο δυνατός σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Για αυτό πιστεύω, ότι είμαι έτοιμος και κυρίως θέλω να προσφέρω στην ομάδα»

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος μέσα στη νέα χρονιά;

«Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα θα εμφανίζεται βελτιωμένος. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βέβαια, πρώτα αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

- Ξέρεις, ο Νίκος Μελίσσας έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Superleague;

«Ο Νίκος δουλεύει κάθε μέρα στις προπονήσεις και, πλέον, δικαιώθηκε με την πρώτη του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία. Ήταν πολύ ευχάριστα για τον ίδιο και για μένα που τον είδα να αγωνίζεται και να τα πηγαίνει καλά».

- Ο Αθανασιάδης μίλησε για 2η θέση και κατάκτηση του κυπέλλου…

«Συμφωνώ με τον Στέφανο, οι στόχοι του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι η 2η θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα