Σαββίδης: «44 εκατομμύρια και καθόλου αποτελέσματα»

Σαββίδης: «44 εκατομμύρια και καθόλου αποτελέσματα»

Σαββίδης: «44 εκατομμύρια και καθόλου αποτελέσματα»

Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα δυσανάλογα με το μπάτζετ αποτελέσματα και οριοθέτησε τους στόχους της σεζόν στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων, καλωσόρισε αρχικά τον Λούμπος Μίχελ, έκανε τον απολογισμό του εξαμήνου και σύμφωνα με τη Metrosport, ανέφερε στους συνεργάτες του: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας. Η επένδυση που κάνουμε δεν είναι ανάλογη με τα αποτελέσματα της ομάδας. Διέθεσα 44 εκατομμύρια ευρώ για το αγωνιστικό μπάτζετ, όμως δεν έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».

Ακόμη, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αριθμό των τραυματισμών και μίλησε για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Απορώ για τους τραυματισμούς, πρέπει να το δούμε, τι γίνεται και να λάβουμε άμεσα μέτρα. Θέλουμε το κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Αυτοί είναι οι στόχοι».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Γιώργο Κούδα, λέγοντά του: «Σε θέλουμε κοντά μας, σε θέλουμε δίπλα μας, όποτε θέλεις η πόρτα μου είναι ανοιχτή».

Από την πλευρά του ο Νίκος Βεζυρτζής απευθύνθηκε στα μέλη του συμβουλίου, λέγοντας:: «Έχω συγκεκριμένες σκέψεις που θέλω να υλοποιήσω. Θα τις μεταφέρω στον μεγαλομέτοχο γιατί ο στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις».

Best of internet