Τσιντώτας: «Κάναμε ένα μικρό θαύμα»

Gazzetta team
Τσιντώτας: «Κάναμε ένα μικρό θαύμα»

bet365

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας τόνισε ότι ο Λεβαδειακός πέτυχε ένα μικρό θαύμα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για την παραμονή.

«Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Από 'κει και πέρα αυτό που καταφέραμε σαν ομάδα είναι ένα μικρο θαύμα. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις. Είμαστε μια οικογένεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στους προπονητές μας. Χαμηλά το κεφάλι, έχουμε ακόμη ένα γύρο μπροστά μας για να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο από την αρχή. Την παραμονή» δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για το χειροκρότημα των φίλων της ΑΕΚ, σημείωσε: «Τους ευχαριστώ πολύ. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω ότι δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις με τον προπονητή μας και θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί τίποτα δεν είναι τελικά τυχαίο. Σε όλες τις προπονήσεις δουλεύουμε πράγματα που τελικά βγαίνουν, όπως σήμερα και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι»

Για το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στην τέταρτη αισίως σεζόν του στο Λεβαδειακό, επισήμανε: «Σίγουρα χρειάζεται πολύ υπομονή και τύχη. Για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, την ομάδα, τη διοίκηση, τους παίκτες, όλους γύρω από την ομάδα για τη στήριξη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή»

Κληθείς να σχολιάσει το σημείο που κρίθηκε το ματς, εξήγησε: «Δεν είχαμε ούτε την κατοχή. Η ΑΕΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες. Μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, γυρίσαμε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη νίκη αυτή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια».

Για το αν φοβήθηκαν με την πίεση της ΑΕΚ στο τέλος, είπε: «Έχουμε δουλέψει στις στημένες φάσεις. Ήμασταν όλοι πολύ καλά τοποθετημένοι. Δεν φοβηθήκαμε ότι θα φάμε γκολ. Σίγουρα υπήρχε άγχος, αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα