Γκάζια... μέρος τρίτο!

Γκάζια... μέρος τρίτο!

Νίκος Αθανασίου
Γκάζια... μέρος τρίτο!

bet365

Μετά το ημίχρονο και το τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε εξηγήσεις για την τραγική εικόνα και στο Κορωπί από τους βασικούς. Συστάσεις για προσοχή στην διάρκεια των διακοπών.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ιταλός τεχνικός ακούστηκε μέχρι την... Αθήνα τόσο κατά την διάρκεια της ανάπαυλας στην Κομοτηνή όσο και στο τέλος του ματς που σφράγισε την ήττα για το «τριφύλλι» από την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, τον Πανθρακικό.

Η δυσαρέσκεια του εκφράστηκε και στις δηλώσεις του με την λήξη του αγώνα, με την ατάκα περί διακοπών. Ο «Στράμα», πάντως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το πρωί στο Κορωπί «κλείδωσε» τους βασικούς στο γυμναστήριο και ζήτησε εξηγήσεις για την πολύ κακή εμφάνιση, ψάχνοντας να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα μέσω του διαλόγου.

Παράλληλα, τόσο ο ίδιος όσο και οι βοηθοί του έκαναν συστάσεις για προσοχή και καλή ζωή κατά την διάρκεια των διακοπών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα