Αυτά ισχύουν για Κάτσε!

Αυτά ισχύουν για Κάτσε!

Απόστολος Παγώνης
Αυτά ισχύουν για Κάτσε!

bet365

Το Gazzetta.gr έψαξε και έχει το ρεπορτάζ για το νέο συμβόλαιο του Κάτσε. Ποιά είναι τα δεδομένα μετά την αλλαγή ατζέντη και γιατί τονίζουν στον ΠΑΟΚ πως εάν έχει καλή πρόταση θα παραχωρηθεί.
Νέα δεδομένα έχουν προκύψει για την περίπτωση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Έργκους Κάτσε. O Αλβανός μέσος δεν συνεργάζεται πλέον με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο, εκπρόσωπο των Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Σκόνδρα. Η διακοπή της συνεργασίας τους έγινε πριν από 20 περίπου ημέρες και στον ΠΑΟΚ - όπως λέει το περιβάλλον του παίκτη - βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μια νέα συνάντηση προκειμένου να δουν πως έχουν πλέον τα πράγματα για το καινούριο του συμβόλαιο.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας μέχρι το 2019.
Το συμβόλαιο του Κάτσε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, όμως φαίνεται πως υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό. Στον ΠΑΟΚ θέλουν ο Κάτσε - όπως και ο Μακ - να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια πριν την έναρξη του Euro. Από την άλλη πλευρά, αυτήν την... βιασύνη δεν την ενστερνίζεται ο παίκτης καθώς θέλει να κάνει ένα πολύ καλό Euro και μετά να αξιολογήσει τις επόμενες επιλογές του.
Δύο ομάδες που θα μπορούσαν να ασχοληθούν μαζί του είναι η Άντερλεχτ και η Λάτσιο. Και οι δύο λογικά θα κάνουν κίνηση για εκείνον. Ο Κάτσε έχει στο μυαλό του να δοκιμάσει κάποια στιγμή τις δυνατότητες του στο εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμου του 22χρονου ποδοσφαιριστή εάν έρθει μία καλή προσφορά για τον παίκτη φυσικά και θα την σκεφτεί πολύ σοβαρά. Και αυτό διότι δεν θέλει να πιέζει κανέναν ή να τον κρατάει παρά την θέλησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα