ΑΕΛ: «Μάνα μας σφάξανε»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Μάνα μας σφάξανε»

bet365

Ακόμα μια ανακοίνωση στο γνωστό ύφος από την ΑΕΛ, που αυτή τη φορά μιλάει για ακόμα μια παράσταση που έγινε στην Κέρκυρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα των θεατρικών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ απήλαυσε για άλλη μια φορά την παράσταση του θεατρικού έργου «Μάνα με σφάξανε - στα δύο πέναλτι το ένα δώρο», η οποία παίζεται από τη στιγμή που η ΑΕΛ ξέφυγε 10 βαθμούς στη βαθμολογία τον τελευταίο μήνα στις πόλεις της Ελλάδος, που έχουν την έδρα τους οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτήν τη βδομάδα η παράσταση λόγω της μεγάλης επιτυχίας με τους ηθοποιούς από τη Λαμία (αυτοί φωνάζανε μαμά με σφάξανε), ξαναπαίχτηκε στην Κέρκυρα με ηθοποιούς από την Κρήτη, οι οποίοι αντικατέστησαν τους ηθοποιούς από τη Λαμία.

Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά το δώρο με τις πολλές μπανάνες δεν έπιασε τόπο, γιατί οι ηθοποιοί από την Κρήτη λόγω της ηλικίας τους και του ταλέντου τους είχαν άγνοια κινδύνου και όταν τους βάζουν να παίξουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Συγγνώμη παιδιά αν στεναχωριέστε, αλλά τι να κάνουμε, εδώ στη Λάρισα είμαστε όλοι θεατρόφιλοι και περιμένουμε πώς και πώς να απολαύσουμε και στο δικό μας γήπεδο μια τέτοια παράσταση. 13 αγωνιστικές τη βλέπουμε να παίζεται μόνο στην Αθήνα, στην Κέρκυρα και στα Τρίκαλα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα