Μάντζιος: «Η μεγαλύτερη νίκη μου»!

Gazzetta team
Μάντζιος: «Η μεγαλύτερη νίκη μου»!

bet365

Ο Λεβαδειακός πήρε μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και ο Ακης Μάντζιος ήταν ευτυχισμένος και δεν το έκρυβε.

Οι Βοιωτοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παράτησαν και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της Ενωσης έκαναν την ανατροπή, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο.

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία ομάδα με εξαιρετική ποιότητα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, είχαμε όμως πλάνο και μία ταυτότητα, ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι μια μεγάλη νίκη που μας εδραιώνει στην 6η θέση, μία θέση που δεν περίμενε κανείς το καλοκαίρι, όταν δεν ξέραμε αν θα παίζουμε στη Σούπερ Λίγκα. Είναι ευχάριστο εξάμηνο με τον Λεβαδειακό. Έχουμε κάνει καλή πορεία ως τώρα. Συνεχίζουμε το ίδιο ταπεινά, δεν ψηλώσαμε ξαφνικά, για να συνεχίσουμε την ίδια πορεία. Καλή χρονιά σε όλους, καλές γιορτές και μακάρι να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Μάντζιος, ο οποίος ρωτήθηκε αν αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη της καριέρας του ως προπονητής, για να απαντήσει: «Νομίζω ναι! Αν και δεν έχω μεγάλη καριέρα, αλλά ναι».

Οσο για το αν βάζει, πλέον, πιο υψηλό στόχο με τον Λεβαδειακό, είπε πως «ξέρω τι έχω στα χέρια μου. Είμαι ρεαλιστής. Έχουμε ένα ρόστερ με νέα παιδιά, που παλεύει να πάρει κάτι απ’ όλα τα παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποιους παίκτες θα είναι καλό. Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το πού θα φτάσουμε δεν μπορεί να το ξέρει κανείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα