Τελικά πάει Μυτιλήνη ο Νεμπρέγα

Νίκος Τσιώκος
Τελικά πάει Μυτιλήνη ο Νεμπρέγα

bet365

Ο Μπραούλιο Νεμπρέγα φαίνεται, τελικά, έτοιμος να πάει στη Μυτιλήνη για να συμφωνήσει με την Καλλονή, αν και αρχικά παρουσιαζόταν αρνητικός.

Αν και αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Καλλονή ψάχνοντας για κάτι καλύτερο, φαίνεται πως ο Μπραούλιο Νεμπρέγα άλλαξε γνώμη. Ο Ισπανός επιθετικός μάλλον δε βρήκε αυτό που έψαχνε στην πατρίδα του και είναι έτοιμος να πάει στη Μυτιλήνη για να συμφωνήσει με την Καλλονή για τους επόμενους έξι μήνες.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να πηγαίνει στο νησί της Λέσβου μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, ώστε να υπογράψει και να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΛΚ πριν καλά, καλά ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Άλλωστε, έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του συλλόγου, αφού πέρασε από τις απαραίτητες δοκιμές.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το θέμα του προπονητή, μετά την παραίτηση του Θαλή Θεοδωρίδη. Όπως είναι γνωστό, έχει υπάρξει ήδη επαφή με τον Μιχάλη Γρηγορίου, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται για να δούμε αν θα έχουμε συμφωνία ή όχι. Πάντως, οι δύο πλευρές δείχνουν προθυμία για συνεργασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα