Παίρνει μέτρα ο Πανιώνιος...

Παίρνει μέτρα ο Πανιώνιος...

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη μετά από ελέγχους που έκανε στα βιβλία της ΠΑΕ και βρήκε διάφορες ατασθαλίες, να πάρει τα μέτρα της απέναντι στους υπεύθυνους γι' αυτή την κατάσταση...

Παίρνει μέτρα ο Πανιώνιος...

Το καλοκαίρι του 2015 όταν ο Ερασιτέχνης αποφάσιζε για το μέλλον της ΠΑΕ, ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τους Δάρα και Σκούρα ανέλαβαν τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας, είχαν ερωτηθεί για το αν θα έψαχναν να έβρισκαν τους υπαίτιους που έφεραν τον Πανιώνιο στο χείλος του γκρεμού.

Η απάντηση του κ. Ζαμάνη ήταν ξεκάθαρη. «Θα διενεργηθεί έλεγχος στα πάντα και αν βρεθεί ευθύνη φυσικού προσώπου, τότε θα υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να λογοδοτήσει». Από την στιγμή που η τριανδρία ανέλαβε ξεκίνησε ο έλγχος στα πάντα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί αρκετά πράγματα που δείχνουν ευθύνες άλλων, προηγούμενων διοικήσεων.

Μάλιστα, στην ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να κυνηγίσουν το θέμα και να βρουν τους όποιους υπεύθυνους και να πληρώσουν για τις όποιες πράξεις τους που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο.
 

Best of internet