Δίνει λίστα ο Γεωργιάδης

Δίνει λίστα ο Γεωργιάδης

Νίκος Τσιώκος
Δίνει λίστα ο Γεωργιάδης

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα δώσει στη διοίκηση της Βέροιας λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει και από τις αποχωρήσεις θα εξαρτηθούν και οι κινήσεις τον Ιανουάριο.

Αποχωρήσεις παικτών προανήγγειλε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός της Βέροιας... φωτογράφισε τους Τζαμέλ Αμπντούν, Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ενώ ήδη έχει φύγει ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, καθώς ο 43χρονος προπονητής θα δώσει λίστα στη διοίκηση με τους παίκτες που δεν υπολογίζε. Μάλιστα, από τις αποχωρήσεις θα εξαρτηθούν και οι κινήσεις που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά στις θέσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν παρελθόν. Από εκεί και πέρα, στη «βασίλισσα του Βορρά» έχουν ήδη μπει σε περίοδο διακοπών.

Άπαντες πήραν άδεια λόγω Χριστουγέννων, μετά το ματς με τους Αρκάδες, και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής (27/12) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, που προγραμματίστηκε για τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους στις 17:15.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα