ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για γενικό αρχηγό

ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για γενικό αρχηγό

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για γενικό αρχηγό

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το πάντρεμα που έκανε με ΠΑΟΚτσήδες, τεχνοκράτες, αλλά και συνεργάτες του στην νέα διοίκηση της ΠΑΕ, ήρθε η ώρα να διαλέξει και τον επόμενο γενικό αρχηγό της ομάδας.

Μετά την απόφαση του μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μεγαλώσει το διοικητικό σχήμα με ανθρώπους έμπειρους που γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση της ομάδας, αλλά και με στελέχη που είναι τεχνοκράτες, ήρθε η ώρα ν' αποφασίσει και για την θέση του γενικού αρχηγού. Το κεφάλαιο Τάσος Κάκος φαίνεται πως έκλεισε οριστικά για τον Δικέφαλο καθώς ο Ιβάν Σαββίδη εισάκουσε τις έντονες αντιρρήσεις που υπήρχαν εντός και εκτός ομάδας για τον Κερκυραίο πρώην διαιτητή.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους από την θέση του γενικού αρχηγού. Ο Σαββίδης εξετάζει και περιπτώσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν δουλέψει στο εξωτερικό και έχουν κάνει την διατριβή τους πάνω στην συγκεκριμένη θέση. Ο μεγαλομέτοχος τις επόμενες ημέρες θα πάρει την τελική απόφαση αφού πρώτα ακούσει και τους συνεργάτες του για να αποφευχθούν περιπτώσεις τύπου Κάκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα