Πέτσος: «Έχει γίνει συζήτηση με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Πέτσος: «Έχει γίνει συζήτηση με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Θανάσης Πέτσος αποκαλύπτει στο Gazzetta.gr πως υπήρξε συζήτηση για Ολυμπιακό και ότι θα πάρει τις αποφάσεις του μετά τις γιορτές. Η πρόταση της Ραπίντ και το ενδιαφέρον από Bundesliga!

Είναι ένα πρόσωπο των ημερών στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο Πέτσος είναι μία περίπτωση που έχει τεθεί στα υπ' όψιν των Πειραιωτών με τους Αυστριακούς να γράφουν διαρκώς για την πιθανότητα μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον 24χρονο διεθνή μέσο της Ραπίντ Βιέννης (σ.σ. παίζει και αμυντικός και κεντρικός χαφ), που έκανε γνωστό πως έχει υπάρξει μία κουβέντα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πιο αναλυτικά:

- Θανάση είσαι ένα πρόσωπο που αναφέρεται διαρκώς στον αυστριακό και τον ελληνικό Τύπο το τελευταίο διάστημα λόγω Ολυμπιακού. Υπάρχει κάτι χειροπιαστό;

Όχι κάτι το χειροπιαστό όχι. Έχει γίνει μία συζήτηση του μάνατζέρ μου με έναν άνθρωπο του Ολυμπιακού αλλά πραγματικά δεν ξέρω εάν είναι για τώρα ή για το καλοκαίρι. Έχει γίνει όμως μία κουβέντα. Δεν είναι ούτε κάτι το προχωρημένο ούτε κάτι για το οποίο μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Θα δούμε.

- Εσύ προσωπικά έχεις μιλήσεις με τον Ολυμπιακό;

Όχι. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ούτε όσο ήμουν στην Εθνική μου μίλησε κάποιος. Ξέρω όμως πολύ καλά το τι έχει γραφτεί σε Αυστρία και Ελλάδα.

- Θα σε ενδιέφερε να γυρίσεις στην Ελλάδα και να παίξεις σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός;

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σε αυτό. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Όμως για έναν παίκτη σαν και μένα που δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο και απλό. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ωραία, καλή και δυνατή ομάδα που παίζει συνέχεια στην Ευρώπη αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

- Με την Ραπίντ ποιά είναι τα δεδομένα;

Το συμβόλαιό μου με την Ραπίντ Βιέννης τελειώνει άμεσα. Μου έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Δεν έχω απαντήσει ακόμα. Η Ραπίντ παίζει και Ευρώπη. Θα δούμε τι θα γίνει.

- Έχεις στα χέρια σου άλλες προτάσεις; Πότε θα ξέρεις για το μέλλον σου;

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα κάνουμε μία συνάντηση όπου θα ξεκαθαρίσουμε το τι θα γίνει. Μπορεί να γυρίσω και στην Γερμανία. Έχω προτάσεις από ομάδες της Bundesliga. Από την άλλη όπως σου είπα στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και κάποια στιγμή να έρθω στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα