Ζήτησε εξηγήσεις ο Μπερμπάτοφ

Ζήτησε εξηγήσεις ο Μπερμπάτοφ

Gazzetta team
Ζήτησε εξηγήσεις ο Μπερμπάτοφ

bet365

Ο Βούλγαρος επιθετικός σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με τον Ιγκορ Τούντορ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που παίρνει στα παιχνίδια.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι προβληματισμένος για το γεγονός ότι δεν παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Βούλγαρος επιθετικός είχε μια συνομιλία με τον Ιγκορ Τούντορ προκειμένου ο 34χρονος επιθετικός να μάθει τους λόγους αυτής της αντιμετώπισης. Ο Κροάτης τεχνικός υποστήριξε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του, απλά θεωρεί πως η επιλογή του σχήματος έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Το θέμα δεν έχει κλείσει και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια όσο ο Μπερμπάτοφ χρησιμοποιείται ελάχιστα στα τελευταία παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα