Συνάντηση Αλαφούζου-Δούρου

Συνάντηση Αλαφούζου-Δούρου

Νίκος Αθανασίου
Συνάντηση Αλαφούζου-Δούρου

bet365

Μέσα στο επόμενο διάστημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής ώστε να... τρέξει το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων για την ανάπλαση της Λεωφόρου.

Ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας ενέκρινε το κονδύλι των 7 εκατομμυριών στον Παναθηναϊκό για την ανάπλαση της Λεωφόρου και κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον εκσυγχρονισμό της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού». Η είδηση αυτή, όπως είναι λογικό, έγινε δεκτή με ικανοποίηση στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου θα έχει συνάντηση με την Ρένα Δούρου, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την διάθεση της επιδότησης. Μετά από αυτό το πρώτο ραντεβού, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα μιλήσει δια ζώσης με την Περιφερειάρχη, ώστε να «σφραγίσει» την συμφωνία.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα σχέδια για την νέα Λεωφόρο είναι τα εξής:

*Η χωρητικότητα θα αυξηθεί από 16.000 σε 22.000.

*Θα δημιουργηθούν σουίτες στα κόρνερ.

*Θα κατασκευαστεί μουσείο και εστιατόριο πάνω από την Θύρα 7.

*Το εξωτερικό του γηπέδου θα «ντυθεί» με αλουμινένιο πλέγμα, πάνω στο οποίο θα μπορούν να προβάλλονται διάφορα. Από το σήμα του συλλόγου μέχρι διαφημίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα