Η Super League για το πρόγραμμα

Η Super League για το πρόγραμμα

Η Super League για το πρόγραμμα

Η Super League είχε ενημερώσει τις ομάδες για το καλεντάρι της από τον περασμένο Αύγουστο και ενώ το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών του β' γύρου είχε συνταχθεί από τον Νοέμβριο.

Όπως προκύπτει κάθε φορά που πέφτουν σε Σαββατοκύριακο οι πρώτες ημέρες του νέου έτους υπάρχει προγραμματισμός από την Super League για αγωνιστική. Οι ημερομηνίες μάλιστα ήταν γνωστές στις ομάδες από τον περασμένο Αύγουστο ενώ για να βγει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ενημερώθηκαν άπαντες και έπρεπε να συμφωνήσουν για να ανακοινωθεί.
 
Επίσης το αναλυτικό πρόγραμμα του β' γύρου έχει συνταχθεί από την Super League από τον περασμένο Νοέμβριο. Υπάρχει πλήρης προγραμματισμός για τα ματς και το πρόγραμμα για την 17η και την 18η αγωνιστική θα έχει βγει έως την Πέμπτη. 
 
Ένα μεγάλο... αγκάθι για την Λίγκα ήταν το Κύπελλο και οι ημερομηνίες των αγωνιστικών από την ΕΠΟ, όπως και το ότι καθυστέρησε η κλήρωση για την επόμενη φάση. Ως προς το υπόλοιπο πρόγραμμα του β' γύρου (σ.σ. εκτός δηλαδή από 16η, 17η και 18η αγωνιστική) αυτό θα εγκριθεί και θα ανακοινωθεί από το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Best of internet