Η Super League για το πρόγραμμα

Δημήτρης Τομαράς
Η Super League για το πρόγραμμα

bet365

Η Super League είχε ενημερώσει τις ομάδες για το καλεντάρι της από τον περασμένο Αύγουστο και ενώ το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών του β' γύρου είχε συνταχθεί από τον Νοέμβριο.
Όπως προκύπτει κάθε φορά που πέφτουν σε Σαββατοκύριακο οι πρώτες ημέρες του νέου έτους υπάρχει προγραμματισμός από την Super League για αγωνιστική. Οι ημερομηνίες μάλιστα ήταν γνωστές στις ομάδες από τον περασμένο Αύγουστο ενώ για να βγει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ενημερώθηκαν άπαντες και έπρεπε να συμφωνήσουν για να ανακοινωθεί.
Επίσης το αναλυτικό πρόγραμμα του β' γύρου έχει συνταχθεί από την Super League από τον περασμένο Νοέμβριο. Υπάρχει πλήρης προγραμματισμός για τα ματς και το πρόγραμμα για την 17η και την 18η αγωνιστική θα έχει βγει έως την Πέμπτη.
Ένα μεγάλο... αγκάθι για την Λίγκα ήταν το Κύπελλο και οι ημερομηνίες των αγωνιστικών από την ΕΠΟ, όπως και το ότι καθυστέρησε η κλήρωση για την επόμενη φάση. Ως προς το υπόλοιπο πρόγραμμα του β' γύρου (σ.σ. εκτός δηλαδή από 16η, 17η και 18η αγωνιστική) αυτό θα εγκριθεί και θα ανακοινωθεί από το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα