ΑΕΛ: «Με την ΑΕΚ όταν θα τα ξαναπούμε, θα είναι... αλλιώς»

ΑΕΛ: «Με την ΑΕΚ όταν θα τα ξαναπούμε, θα είναι... αλλιώς»

Δεν έχει... ξεχάσει την βαριά ήττα από την ΑΕΚ η ΑΕΛ, που μέσα από ανακοίνωσή της... υπόσχεται απάντηση! 

ΑΕΛ: «Με την ΑΕΚ όταν θα τα ξαναπούμε, θα είναι... αλλιώς»

Μπορεί να πέρασαν μέρες, να μεσολάβησε η σημαντική νίκη κόντρα στα Τρίκαλα, όμως οι «βυσσινί» δεν έχουν ξεχάσει την ήττα από την ΑΕΚ και μέσα από ανακοίνωσή τους τονίζουν πως η ΑΕΛ θα φτάσει πολύ ψηλά και όταν οι ΄δυο ομάδες θα έρθουν ξανά αντιμέτωπες, όλα θα είναι αλλιώς. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να ευχαριστήσουν τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και τους οπαδούς μας για όλα όσα έχουμε κατορθώσει μέχρι σήμερα.

Μόνο μέσα σε 5 μήνες καταφέρατε να δημιουργήσετε την πιο ομορφη ποδοσφαιρική οικογένεια στην Ελλαδα.

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα 28 νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι προπονητές, γυμναστές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές ενωμένοι σαν μια γροθιά στις δύσκολες στιγμές, καταφέρατε η ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτάσουμε πολύ ψηλά.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει για αλλη μια φορά συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή η ήττα οφείλονταν σε ειδικες συνθήκες, αλλά θέλουμε και να δηλώσουμε προς όλους αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν το άσχημο κλίμα των τελευταίων ημερών πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ότι ο Θεός είναι μεγάλος και ότι δικαιώνει πάντοτε αυτούς που είναι καλοί και προσπαθούν. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. Θέλουμε να μας συγχωρήσετε τα λάθη μας μέχρι τώρα και να σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους.

Καλά Χριστούγεννα και το μυαλό όλων μας να είναι συγκεντρωμένο στον ένα και μοναδικό στόχο, να κάνουμε μια ΑΕΛ μεγάλη, ανεξάρτητη, με δικά της παιδιά, με δικούς της μόνιμους προπονητές.

Ραντεβού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Best of internet