Ολυμπιακός: 1,5 σεζόν γεμάτη νίκες!

Ολυμπιακός: 1,5 σεζόν γεμάτη νίκες!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: 1,5 σεζόν γεμάτη νίκες!

bet365

Το 2015 στο Λιμάνι φεύγει και μαζί του παίρνει πολλές-πολλές νίκες και ελάχιστες ήττες. Το 2016 έρχεται με μεγαλύτερη όρεξη για τη διεύρυνση του ρεκόρ (15 στα 15) αλλά και την πρόκληση του Europa League.

Ο πρώτος γύρος τελείωσε με τον Ολυμπιακό να κάνει το μυθικό 15 στα 15! Το ρεκόρ του Μπούκοβι αποτελεί παρελθόν, άπαντες μιλούν για του «Σίλβα την ομαδάρα» και τα καλύτερα έρχονται για τους «ερυθρόλευκους» με την πρόκληση του Europa League να είναι μπροστά τους.

Το 2015 φεύγει με... μόλις 6 ήττες, εκ των οποίων οι τρεις είναι από πέρυσι (Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ντνίπρο) και οι τρεις φέτος (2 από Μπάγερν, μία από Άρσεναλ).

Από πέρυσι μέχρι φέτος ο Ολυμπιακός μετρά μόλις 11 ήττες σε 76 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Κύπελλο μάλιστα, ύστερα από 13 ματς που έχει δώσει είναι αήττητος!

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Και αναφερόμαστε σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions και Europa League).

-52 ματς πέρυσι, 34 νίκες, 8 ήττες, 10 ισοπαλίες

- 24 ματς φέτος, 20 νίκες, 3 ήττες, 1 ισοπαλία!

Σύνολο: 76 αγώνες, 54 νίκες, 11 ήττες και 11 ισοπαλίες.

Πέρυσι μέτρησε ένα σερί 18 αγώνες αήττητος και φέτος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ κάνοντας το 15/15 (με τον Παναθηναϊκό άνευ αγώνα).

Πέρυσι είχε το απόλυτο στην έδρα του στο Champions League. Φέτος Μπάγερν και Άρσεναλ τον νίκησαν μέσα στο «σπίτι» του. Και εκεί χάθηκε η πρόκριση για τους «16» - απέναντι στους «γίγαντες» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Βέβαια, ήταν... μαγικός εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα έχει ανάγκη την ξεκούραση των εορτών. Μετά το διάλειμμα, άπαντες καλούνται να επιστρέψουν στο Ρέντη με γεμάτες τις μπαταρίες τους. Μεγάλη πρόκληση αποτελεί η πορεία στο Europa League η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και το αήττητο στο πρωτάθλημα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα