Ντέβιτς: «Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

Ντέβιτς: «Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

Θοδωρής Βασίλης
Ντέβιτς: «Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Μάρκο Ντέβιτς κάνει τρομερή χρονιά με την Ρούμπιν Καζάν με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως το καλοκαίρι είχε βρεθεί μία ανάσα από την ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός επιθετικός ο οποίος έχει γεννηθεί στην Σερβία αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι πρόβαρε την φανέλα της ΑΕΚ. «Συμφώνησα να πάω στην ΑΕΚ. Όλες οι λεπτομέρειες είχαν διευθετηθεί, ωστόσο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δεν έγινε η μεταγραφή κι έμεινα στο Καζάν. Έβαλα το γκολ στην Λίβερπουλ και για μένα ήταν κάτι το ιδιαίτερο εκείνη την στιγμή. Μετά από όσα έγιναν είμαι τελικά ικναοποιημένος. Δόξα τω Θεό όλα πήγαν καλά, γιατί πριν ήταν μία πολύ δύσκολος περίοδος», ανέφερε σε συνέτευξή του ο Ντέβιτς.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ντέβιτς φτάνει κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού πριν την ΑΕΚ είχε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα