Να εδραιωθεί δεύτερη

Θοδωρής Βασίλης
Να εδραιωθεί δεύτερη

bet365

Να εκμεταλλευτεί το δώρο του Πανθρακικού θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό (19:20 NS1) και να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη άφησε δύο βαθμούς και πλέον μετά και την ήττα του Παναθηναϊκού έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση. Για τον λόγο αυτό σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Στα αγωνιστικά ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μπουονανότε ο οποίος εντυπωσίασε στο ματς Κυπέλλου με την Λάρισα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο Ανέστης κάτω από τα γκολπόστ.

Έτσι, η Ένωση αναμένεται να αγωνιστεί με τον Ανέστη στο τέρμα και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιο και Ντίντακ. Ο Σιμόες θα είναι το αμυντικό χαφ με τους Μπουονανότε και Γιόχανσον εσωτερικούς χαφ. Ο Μπαρμπόσα θα είναι το δεξό εξτρέμ και ο Αραβίδης το αριστερό (ο οποίος όταν θα επιτίθεται η ΑΕΚ θα μετατρέπεται δεύτερος επιθετικός) με τον Τιμπούρ στην κορυφή.

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μία κηδεία και μετά τον ΠΑΟΚ να πάρει βαθμό ή βαθμούς και από την ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ρομέου, Φαβάλι, Μαχαίρα, Μπελγκαζουανί, ενώ εκτός έμειναν και οι Ουσέρο και Μάρκοβιτς που δεν υπολογίζονται.

Οι Βοιωτοί αναμένεται να αγωνιστούν με τους: Τσιντώτα, Μανωλά, Τριποτσέρη, Ουόν, Στάθη, Γιάχιτς, Νικολάου, Γιακουμάκη, Ντομοβτσίσκι, Μίνγκα, Μάντζιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα