Κλάους: «Χρειάζεται χρόνος»

Κλάους: «Χρειάζεται χρόνος»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επανέλαβε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο ακόμη και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει κάτι μεγάλο για την ομάδα.

Κλάους: «Χρειάζεται χρόνος»

Ο αρχηγός του Δικέφαλου είπε:

Για τα 18 χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Μακάρι να συνεχίσω να είμαι και άλλα χρόνια σε αυτή την ομάδα».

Για το ότι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου δεν είναι τα καλύτερα: «Μακάρι το 2016 να είμαστε ακόμα καλύτεροι για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για τον Τούντορ και αν χρειάζεται χρόνο: «Η ομάδα θέλει χρόνο, ο προπονητής το ίδιο και οι νέοι παίκτες, θέλουν χρόνο. Καθημερινά δουλεύουμε για να φαινόμαστε πιο δυνατοί στο γήπεδο».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει πέρσι και αν φέτος γίνονται αυτά που είπε: «Ξεκινήσαμε καλά στην προετοιμασία. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έρχονται άσχημα, έρχονται και καλά αποτελέσματα».

Για την περιβόητη φωτογραφία με τις «μπαλαρίνες»: «Τη φωτογραφία την πήραν αυτοί που ήθελαν και την παρουσίασαν διαφορετικά. Ο στόχος ήταν να κάνουμε χαβαλέ, το ήξερε και ο προπονητής και το δέχτηκε».

Για το κλίμα στην ομάδα και τους νέους παίκτες: «Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε πολύ να προσαρμοστούν. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω γιατί βγαίνει ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα».

Για το αν είναι πλέον στόχος η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ναι. Το θέμα είναι να γίνει και στην πράξη. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους».

Για το τι εύχεται για τη νέα χρονιά που έρχεται: «Το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα Είχα και τον τραυματισμό... Μακάρι το 2016 να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε κάτι μεγάλο».

Best of internet