Μελίσσας: «Μια στιγμή, αμέτρητα συναισθήματα»

Μελίσσας: «Μια στιγμή, αμέτρητα συναισθήματα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μελίσσας: «Μια στιγμή, αμέτρητα συναισθήματα»

bet365

Ο Νίκος Μελίσσας, ένα ακόμη παιδί των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έφτασε να παίζει μπροστά στο απαιτητικό κοινό της Τούμπας. Είναι από τις στιγμές που δεν ξεχνιούνται…

Ο 21χρονος τερματοφύλακας με τα πλούσια σωματικά προσόντα, που βλέπει τον κόσμο από τα 193 εκατοστά, έγινε τερματοφύλακας επειδή έτσι το ήθελε ο πατέρας του. Μεγάλωσε έχοντας ίνδαλμα τον Όλιβερ Καν, πλέον, όμως θαυμάζει τον Μάνουελ Νόιερ, γιατί όπως λέει «είναι ο απόλυτος τερματοφύλακας και ο καλύτερος στον κόσμο».

Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, αλλά με καταγωγή από τη Φλώρινα, τερματοφύλακας λύγισε κάτω από το συναισθηματικό βάρος μπαίνοντας στα αποδυτήρια μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη (δύσκολη) αποστολή του κρατώντας το μηδέν στην εστία του στο ματς με τον Πλατανιά. Κι αυτό φανερώνει την επιθυμία, τη θέληση και την όρεξη για να προχωρήσει, να πάει μπροστά. Έκανε το «αγροτικό» του παίζοντας στον Φωκικό, στον Ηρακλή Ψαχνών και τώρα ψάχνει λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.

Βασικός στο κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, 30 σκάρτα λεπτά γεμάτα άγχος και πίεση εναντίον του Πλατανιά μέσα στην Τούμπα, άντε να πιστέψεις τι σου συνέβη…

«Όντως, δεν το έχω πιστέψει! Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί», λέει ο νεαρός «πορτιέρο», που περιέγραψε με τον δικό του τρόπο την πρώτη του συμμετοχή μέσα στην Τούμπα με μόλις τέσσερις λέξεις: «Μια στιγμή, αμέτρητα συναισθήματα».

- Να περιμένουμε ακόμη περισσότερο Μελίσσα στο μέλλον κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ;

«Δουλεύω καθημερινά, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, έχω και την υποστήριξη των συμπαικτών μου, αν είμαι έτοιμος θα φανεί μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια».

- Πόσο δύσκολο είναι για έναν τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας σ’ έναν αγώνα μέσα στην Τούμπα, όπου ακόμη και το ένα λάθος μπορεί να κοστίσει;

«Τέτοια ματς, όπως αυτό με τον Πλατανιά, είναι ματς – παγίδες. Δεν είναι πολλές οι φάσεις που μπορεί να σου κάνει ο αντίπαλος μέσα στην Τούμπα. Θα πρέπει να μείνεις και τα 90 λεπτά συγκεντρωμένος. Μπορεί μια ή δύο φάσεις να γίνουν μπροστά στην εστία σου και πρέπει είσαι έτοιμος 100% να αντιδράσεις, όπως χρειάζεται, για να κρατήσεις το μηδέν».

- Το 2015 είναι η καλύτερη χρονιά σου;

«Με διαφορά! Έγιναν όλα τα ωραία στο τέλος…».

- Και το 2016 ακόμη καλύτερο;

«Μακάρι να μπει το 2016 με τον ίδιο τρόπο και όλο αυτό να συνεχιστεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα