Καλτσάς: «Παράγινε το κακό»

Gazzetta team
Καλτσάς: «Παράγινε το κακό»

bet365

Ο Νίκος Καλτσάς τόνισε ότι η ήττα στην Κομοτηνή υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να ξεκινήσει από την αρχή για ακόμη μια φορά, επισημαίνοντας ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του, για πολλοστή φορά φέτος.

«Αφού χάσαμε ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια» είπε ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού.

Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός δεν μαθαίνει από τα παθήματά του, τόνισε: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να το μάθουμε αυτό, γιατί δεν είναι να χτυπάμε συνέχεια το κεφάλι μας. Μια με την Καμπάλα, μια με την Μπριζ. Φέτος παράγινε το κακό, τη νέα χρονιά πιστεύω να καταφέρουμε να κερδίζουμε συνέχεια και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα