Μπορντό - Μαρσέιγ 1-1

Gazzetta team
Μπορντό - Μαρσέιγ 1-1

bet365

Μπορντό και Μαρσέιγ έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμιά τους, καθώς τελείωσαν τον πρώτο γύρο μακριά από την 4άδα.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε για την Μπορντό και την Μαρσέιγ και ήταν για αμφότερες απογοητευτικός. Γιρονδίνοι και Φωκαείς έμειναν στο 1-1 στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2015, αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία ικανοποιημένη, καθώς παραμένουν μακριά από την 4άδα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα και τα λάθη πολλά. Σε σημείο, που ό,τι καλό γινόταν ερχόταν με σουτ εκτός περιοχής. Ο Σεβέ (18’, 35’) δοκίμασε δύο φορές την τύχη του, ενώ δεν απείλησαν ιδιαίτερα οι προσπάθειες από μακριά των Μπαραντά (22’) και Καζρί (25’). Η καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 37’, με τον Καρασό να βγάζει το σουτ του Ντιαρά και για τους γηπεδούχους στο 44’ με τον Ουνάς να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλύτερος, οι ομάδες πιο επιθετικές, όμως η αδυναμία τους στην τελική πάσα και προσπάθεια ήταν εκνευριστική. Μόλις στο 46’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Μπορντό με τον Ουνάς, πριν οι Μασσαλοί πάρουν το προβάδισμα στο 55’. Κόρνερ του Ρομάο, κεφαλιά του Ρολάντο στο πρώτο δοκάρι και ο 0-1! Η χαρά των παικτών του Μίτσελ, όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς με τη σέντρα η Μπορντό έφτασε στην ισοφάριση. Πολύ ωραίο 1-2 ανάμεσα σε Καζρί και Κριβέλι και ο πρώτος πλάσαρε άψογα για το 1-1! Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες μέχρι το τέλος, παρά το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες πάτησαν αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή. Στο 64’ ο Καρασό έκανε την έξοδο και πρόλαβε τον Καμπελά την τελευταία στιγμή, ενώ στο 2’ των καθυστερήσεων ο Ρολάν βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα