Σαββίδης: «Θέλω νίκες δυνατές»

Σαββίδης: «Θέλω νίκες δυνατές»

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανία με δηλώσεις του δεν έκρυψε την δυσφορία του για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επίσης προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα.

Σαββίδης: «Θέλω νίκες δυνατές»

 Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε τα εξής: «Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά. Δυστυχώς παρόλο που κερδίσαμε δε μπορώ να πω ότι έχουμε γλυκαθεί από το παιχνιδι και τη νίκη. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο πρώτος γύρος μου φάνηκε κάπως πιεσμένος για την ομάδα μας. Είναι κρίμα που το τελευταίο παιχνίδι πριν από τα Χριστούγεννα, δεν είχαμε πολλούς φιλάθλους. Είχαμε μεγάλη συνεδρίαση χθες, θα κάνουμε ακόμα μία μεγάλη συνεδρίαση αύριο (21/12). Βρισκόμαστε σε διαδικασία αναζήτησης. Ελπίζω μέσα στη νέα χρόνια, να μπορέσουμε να συμπληρώσουμε αυτά που έχουμε χάσει και να χαρίσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου παρά τη νίκη: «Εγώ είμαι ίδιος με τους φιλάθλους. Και εγώ δε φεύγω ικανοποιημένος σήμερα. Συμβαίνει κάτι που δε μας αρέσει. Για αυτό πάντα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη νίκες, αλλά νίκες δυνατές, που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα του ΠΑΟΚ, ενισχύουν το dna του. Αλλά σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει καποια εξήγησε σε αυτό. Σήμερα παίξαμε το 30ο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν, μαζί με τα ευρωπαϊκά, που ξεκίνησαν πολύ νωρίς και μαζί με τα παιχνίδια του κυπέλλου. Ενδεχομένως μια εξήγηση είναι ότι τα παιδιά κουράστηκαν. Για μένα δεν υπάρχει εξήγηση να μην κάνουμε δυνατό στην Τούμπα. Δεν επιτρέπεται στην Τούμπα, οι δικοί μας παίκτες, να παίρνουν κάρτες για καθυστέρηση. Δεν επιτρέπεται…»

Για το αν θα γίνουν αλλαγές: «Γεννηθήκαμε και μια ζωή περιμένουμε αλλαγές. Οι γρήγορες αλλαγές δε φέρνουν πάντα γρήγορα αποτελέσματα. Δε θέλω τις γιορτές, στη νέα χρόνια να ειμαι πεσιμιστής. Μπαίνουμε στα 90 χρόνια του συλλόγου και εύχομαι σε όλους εορταστική διάθεση για τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεση μας πρέπει να βασίζεται σε μια ώριμη και σοφή αντιμετώπιση των θεμάτων. Εκτός από το δυνατό παιχνίδι, χρειαζόμαστε και τους βαθμούς. Όπως σήμερα… Αυτό είναι το ποδόσφαιρο». 

 

Best of internet