Όλοι είχαν το μυαλό στις διακοπές...

Όλοι είχαν το μυαλό στις διακοπές...

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Όλοι είχαν το μυαλό στις διακοπές...

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου συμφωνεί εν μέρει με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ξέχασε να βάλει τον εαυτό του στο κάδρο της Κομοτηνής.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Κάποιοι μάλλον σκέφτονταν τις διακοπές» δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή. Να αγιάσει το στόμα του, απόλυτο δίκιο έχει αλλά ξέχασε να βάλει στο κάδρο της ήττας από την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Ιταλός τεχνικός παρουσίασε ξανά μία ομάδα που δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση σε σειρά παιχνιδιών, μια ομάδα που την μπέρδεψε στο δεύτερο ημίχρονο και της... έκοψε τα πόδια.

Από το αρχικό 4-3-3, έπαιξε 4-4-2 στην ευθεία και στην συνέχεια 4-2-3-1. Έβγαλε τον Νάνο που του έδινε ανεβάσματα από αριστερά και έβαλε τον εκτός τόπου και χρόνου Πράνιτς στην θέση του. Αυτά δεν ήταν τα μεγαλύτερα λάθη του «Στράμα» απόψε, καθώς... ξέχασε να ρισκάρει, ξέχασε να κάνει τις δύο αλλαγές του πιο νωρίς στο παιχνίδι για να αλλάξει την κατάσταση. Έβαλε τον Ατζαγκούν στο 61' και από εκεί και έπειτα σήκωσε τον Πέτριτς να μπει στο 85!!! Αποβλήθηκε ο Κουτρουμπής και ο γάμος... σχόλασε, χωρίς να φτιάξει την παραμικρή υποψία φάσης στην επανάληψη, με εξαίρεση αυτή του Καρέλη στο 91'.

Ο Πανθρακικός περίμενε στο γήπεδό του, γύρισε την μπάλα σωστά στην επίθεση 4-5 φορές και στην πιο καλή του φάση, ο Μάρτινς έκανε ότι δεν έκανε ο Καλτσάς και ο Καρέλης στο πρώτο ημίχρονο. Είχε καθαρό μυαλό, την σωστή επιλογή στο τελείωμα της φάσης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιλ. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα και πως να το κάνει με έναν κάκιστο Ζέκα, με τον Εσιέν να θυμίζει κάτι από την πρεμιέρα του και τον Κλωναρίδη να εκθέτει όσους υποστηρίζουν πως είναι αδικημένος, χωρίς την παραμικρή σωστή ενέργεια σε ολόκληρο το ματς. Ότι έκανε ο φιλότιμος Βέμερ από τα δεξιά...

Πέρα από τις επιλογές του Στραματσόνι και την νοοτροπία διακοπών στα αποδυτήρια, για την οποία έχουν τεράστια ευθύνη ο Φύσσας και ο Βόκολος, το «τριφύλλι» πάσχει από κάτι πολύ πιο σοβαρό. Από έλλειψη κινήτρου. Δεν είναι η πρώτη σεζόν που το πρωτάθλημα χάνεται από νωρίς και στην συνέχεια, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται μία του ύψος και μία του βάθους. Έτσι θα πάει η χρονιά στο πρωτάθλημα μέχρι και τα πλέι-οφ. Εύκολα ή δύσκολα οι «πράσινοι» θα είναι στην 2η, την 3η ή την 4η θέση ενόψει του μίνι πρωταθλήματος που κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αυτό το γνωρίζουν, δεν... καίγονται σε κάθε παιχνίδι χωριστά αλλά έτσι δεν έχεις ποδοσφαιρική ομάδα. Δημόσιο έχεις. Μιλάμε για την πιο καλομαθημένη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου. Για την ομάδα που αποκλείστηκε από την Καμπάλα και ο πρόεδρος της υποσχόταν και έδινε πριμ για σερί νίκες. Συνήθισαν στο καρότο και ξέχασαν ότι μπορεί να υπάρξει και το «μαστίγιο». Μόνο που το «μαστίγιο» το έχει ξεχάσει και ο Γιάννης Αλαφούζος...

Κατά τα λοιπά, οι Έλληνες διαιτητές απέδειξαν για ακόμη μία αγωνιστική γιατί είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Το ένα εξώφθαλμο λάθος πίσω από το άλλο και φυσικά κοινός παρανομαστής τα ανύπαρκτα πέναλτι και η εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Σκέψου τι θα γινόταν αν υπήρχε σοβαρός διεκδικητής για τον τίτλο και το πρωτάθλημα «παιζόταν». Καλή ώρα, όπως πέρυσι που ο Παναθηναϊκός μείωσε στο -3 και έχασε το ντέρμπι στα χαρτιά. Συγγνώμη, ξέχασα. «Φτιάξε ομάδα και μετά μίλα για την διαιτησία».

Υ.Γ1: Τρελάθηκαν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ με το πέναλτι... φάντασμα που πήρε ο Τζαβέλας. Δεν τα θέλουν αυτά τα πέναλτι. Όταν παίζουν με τον Πλατανιά. Όταν παίζουν με τον Παναθηναϊκό, η παράβαση έξω από την περιοχή που έγινε μέσα στην περιοχή από τον Αρετόπουλο και 1-0 για τον ΠΑΟΚ, ήταν «μία δύσκολη φάση». Τόσο δύσκολη όσο και το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ της ΑΕΚ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.