Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 0-2

bet365

Αμφότερες πέρασαν με 2-0 από Γρανάδα και Σοσιεδάδ, συνεχίζοντας την απρόσμενη μάχη τους για την 4η θέση.

Είναι από τις μάχες με το ωραίο ενδιαφέρον που φαίνεται ότι θα έχουν διάρκεια. Θέλτα και Βιγιαρεάλ θα παλέψουν για το θαύμα της τέταρτης θέσης. Ετσι ξεκίνησαν τη σεζόν και έτσι θα αλλάξουν και τη χρονιά. Αμφότερες σε αυτή την αγωνιστική έβγαλαν νικηφόρα με το ίδιο σκορ (2-0) την κυριακάτικη έξοδο τους. Η Θέλτα πέρασε από τη Γρανάδα και η Βιγιαρεάλ από την πιο δύσκολη έδρα της Σοσιεδάδ.

Η αλήθεια είναι ότι η Θέλτα καθάρισε πιο εύκολα. Επαιξε υπέροχα ακόμα και χωρίς τον Νολίτο και θα μπορούσε να έχει νικήσει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Ορεγιάνα (21') και Ιάγο Ασπας ((45') χάρισαν το «τρίποντο» στους Γκαγιέγκος», οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες και είχαν και δοκάρι με τον Μπονγκοντά (30'). Ετσι παρέμειναν στην 4η θέση και στο +1 από τη Βιγιαρεάλ.

Στο «Ανοέτα» το Κίτρινο Υποβρύχιο απόλαυσε την κορυφαία εμφάνιση του Ντένις Σουάρεθ. Ο νεαρός εξτρέμ έβαλε και τα δύο (27', 88') και κράτησε το σκάφος στον αφρό της La Liga. Η Σοσιεδάδ πάλι άγγιξε την ισοφάριση σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά έπεσε πάνω στον Αρεολά που έσωσε την κατάσταση με τις επεμβάσεις του. Αλλωστε οι Βάσκοι εάν δεν σκοράρει ο Αγκιρέτσε, γκολ από αλλού δεν έχουν.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα