Μαζουάκου: Οι σκέψεις για το μέλλον του...

Δημήτρης Τομαράς
Μαζουάκου: Οι σκέψεις για το μέλλον του...

bet365

Ο Μαζουάκου είναι προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και προτίθεται να μείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το ενδιαφέρον από Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία και ο... δισταγμός για Σάντερλαντ.

Ο νεαρός Γάλλος μπακ έχει αρκετούς... φανς κυρίως σε Αγγλία και Ιταλία. Ειδικά η Σάντερλαντ φαινόταν να τον ήθελε πολύ ενόψει Γενάρη.

Ο Αρτούρ Μαζουάκου όμως - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν και από το περιβάλλον του και από την μεριά του ατζέντη του, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό - δεν έχει καμία πρόθεση ή βλέψεις αποχώρησης από τον Ολυμπιακό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πόσο μάλλον το να βρεθεί σε έναν σύλλογο όπως η Σάντερλαντ, που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ουσιαστικά δηλαδή είναι σαν να βάζει... stop στην Σάντερλαντ ή έστω να αναδεικνύει τον δισταγμό του. Η πλευρά του παίκτη παραδέχεται την έντονη ύπαρξη ενδιαφέροντος κυρίως από την γειτονική μας χώρα αλλά και από την Γαλλία και την Αγγλία, ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων δεν κάνει λόγο για κάτι πολύ προχωρημένο ή για μία προσφορά που να δελεάζει για τα καλά Ολυμπιακό και παίκτη.

Το πλάνο του αριστερού μπακ είναι να μείνει στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και τότε πια να κρίνει το εάν είναι πρόσφορο το έδαφος για μία... δυνατή μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα