Λουτσέσκου: «Δεν υπήρχε πέναλτι»

Λουτσέσκου: «Δεν υπήρχε πέναλτι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες τονίζοντας ότι έτσι χάθηκαν βαθμοί και με την Καλλονή.

Λουτσέσκου: «Δεν υπήρχε πέναλτι»

Στο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα και δεν υπήρξε ποτέ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι έτσι χάθηκαν βαθμοί και στο παιχνίδι με την Καλλονή και πως το αποδέχεσαι πιο εύκολα όταν κάνεις εσύ λάθος.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε από την αρχή να το ελέγξουμε, να κάνουμε φάσεις και να κρατήσουμε τον ΠΑΣ μακριά από την περιοχή. Δυστυχώς δεν αντιδράσαμε καλά στις ευκαιρίες του πρώτου μέρους και από εκεί και πέρα δυστυχώς υπήρξε πάλι λανθασμένη απόφαση του βοηθού, που έδωσε ένα πέναλτι που δεν υπήρχε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για πέντε λεπτά υπήρξε μία σύγχυση από την πλευρά μας γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σ' ένα ματς που πρακτικά το ελέγχαμε. Μετά επιστρέψαμε και συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε και στο τέλος πιέσαμε και είχαμε εμείς τις ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είναι τέσσερις βαθμοί που χάσαμε από τέτοιες καταστάσεις σε Καλλονή και Γιάννενα. Τα λάθη είναι λάθη, αλλά είναι απογοητευτικό να χάνεις παιχνίδια που είναι στο χέρι σου. Το να χάνεις κάνοντας εσύ λάθος το αποδέχεσαι πιο εύκολα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Σκόντα.

Best of internet