Γκαζελέκ Αζαξιό - Λυών 2-1

Gazzetta team
Γκαζελέκ Αζαξιό - Λυών 2-1

bet365

Η Γκαζελέκ Αζαξιό επιβλήθηκε με 2-1 της Λυών, που γνώρισε την 5η της ήττα στα 6 τελευταία ματς. Σε πολύ δύσκολη θέση ο Φουρνιέ.

Η Λυών δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Η ήττα από την Γκαζελέκ στην Κορσική με 2-1 ήταν η 5η στα τελευταία 6 ματς στην Ligue 1 και πλέον ο Ολάς ετοιμάζεται να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ουμπέρ Φουρνιέ.

Οι λιονέ συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις και δεν έχουν ούτε ένα θετικό να κρατήσουν από το ματς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, μπήκαν δυνατά, έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ντουκουρτιού στο 8’, ενώ στο 11’ έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή μετά την προσπάθεια του Ζουά, με την «τεχνολογία γραμμής» να δίνει τη λύση, πριν ο Λόπες βγάλει τη δεύτερη προσπάθεια του επιθετικού των γηπεδούχων.

Στο 13’ οι Κορσικανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα, όταν ο Λε Μουάν έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Ντελερού το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ του Μανγκάν στον Κονέ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 20’ με το μακρινό σουτ του Φερί, ενώ η δεύτερη και τελευταία ήταν… υποψία ευκαιρίας με τον Μποβιού στο 45’. Έτσι, λογικά η Γκαζελέκ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Το γκολ, που άξιζαν οι Κορσικανοί ήρθε στο 32’, όταν ο Λαρμπί κέρδισε πολύ εύκολα τη μάχη με τον Γκοναλόνς και έκανε το 1-0! Το σκορ, μάλιστα, θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε ο Λόπες, που έκανε εκπληκτική απόκρουση στην προσπάθεια του Τσιμπούμπου από κοντά στο 45'.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λορί είχαν τον έλεγχο, ενώ οι λιονέ απογοήτευσαν και πάλι. Τι κι αν κυνηγούσαν στο σκορ; Δεν κατάφεραν να κάνουν απολύτως τίποτα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 66’ με το μακρινό σουτ του Ζουά, ενώ στιγμές αργότερα η Γκαζελέκ έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Στο 67’ πρωταγωνιστές ήταν και πάλι ο Γκοναλόνς, που έκανε το λάθος, και ο Λαρμπί, που πλάσαρε άψογα για το 2-0! Η αχτίδα αισιοδοξίας για την Λυών ήρθε στο 72’, όταν μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Γκεζάλ από αριστερά, ο Γκρενιέ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 με το πρώτο του φετινό γκολ. Η αντεπίθεση, όμως, δεν ήρθε ποτέ για τους λιονέ, με την σημαντικότερη ευκαιρία να έρχεται για τους γηπεδούχους στο 89’, όταν ο Λόπες έβγαλε το σουτ του Μπουταΐμπ, για να μείνει το 2-1 μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα