ΠΑΟΚ: Τέλος η χρονιά για Κωνσταντινίδη!

ΠΑΟΚ: Τέλος η χρονιά για Κωνσταντινίδη!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τέλος η χρονιά για Κωνσταντινίδη!

bet365

Από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν φόβοι για κάτι πολύ σοβαρό, γεγονός που αποδείχθηκε κι από τις εξετάσεις για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν! Θα επιστρέψει στα γήπεδα με τη νέα περίοδο, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη ρήξη χιαστών, επιβεβαιώνοντας τους αρχικούς φόβους, που εκφράστηκαν λίγο μετά το 24ο λεπτό όταν και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Σκόνδρα.

Ο Κωνσταντινίδης, που αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και συνοδευόμενος από τον πατέρα του, θα μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά και το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται μέχρι και έξι μήνες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα