Τα κλάματα του Μελίσσα

Τα κλάματα του Μελίσσα

Πως αντέδρασε ο 22χρονος γκολκίπερ μετά το τέλος του αγώνα όταν και είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

Τα κλάματα του Μελίσσα

Γέννημα-θρέμα ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος τερματοφύλακας έχοντας περάσει από όλες τις μικρές ομάδες του «Δικέφαλου του Βορρά» και το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί ο Ολσεν δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς και έπρεπε να τον αντικαταστήσει.

Ο Νίκος Μελίσσας (περί ου ο λόγος) έπαιξε για πρώτη φορά αγώνα πρωταθλήματος και για πρώτη φορά στην Τούμπα με την πρώτη ομάδα. Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ ήταν μια έντονη στιγμή για τον ίδιο. Και κατάφερε να κρατήσει και το μηδέν στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον Πλατανιά μάλιστα να πιέζει στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Πως αντέδρασε ο μικρός Μελίσσας. Με το που μπήκε στ' αποδυτήρια έβαλε τα κλάματα. Ηταν τόσο συγκινημένος ο νεαρός γκολκίπερ για το γεγονός ότι έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα αλλά και στην Τούμπα μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ που του βγήκε έτσι η ένταση στ' αποδυτήρια.

 

Best of internet