Τούντορ: «Ο κόσμος περιμένει περισσότερα»

Τούντορ: «Ο κόσμος περιμένει περισσότερα»

Ο Ιγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα του, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τι ήταν αυτό που δεν του άρεσε από το αποψινό παιχνίδι.    

Τούντορ: «Ο κόσμος περιμένει περισσότερα»

Ο Κροάτης τεχνικός αρχικά μίλησε για τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι λογικό όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος να εκφράζει τα συναισθήματα του, για αυτό έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο», ενώ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πλατανιάς είναι μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο στο οποίο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν στις προσωπικές μονομαχίες γιατί και η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με το ίδιο σύστημα. Είχαμε και οι δύο τρεις παίκτες στην άμυνα, τρεις στο κέντρο και δύο μπροστά και το παιχνίδι πήγε σε προσωπικές μονομαχίες. Σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες κυριαρχεί. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για την κατοχή και την κυριαρχία, ήταν ένα μοιρασμένο το παιχνίδι. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλα τρία και εκείνοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πάντα κάτι περισσότερο, αλλά μερικές φορές η εμφάνιση έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Αξίζαμε να κερδίσουμε και τελειώνουμε το πρώτο μισό της σεζόν με καλό τρόπο. Θυμάμαι και μία περίοδο φέτος που παίζαμε καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τώρα οι εμφανίσεις μας δεν είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν αξίζαμε τη νίκη. Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς αξίζαμε τη νίκη».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν μιλήσαμε μετά το τέλος του αγώνα, γιατί υπήρχε μία αναστάτωση μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων. Εγώ από τη θέση που βρισκόμουν δεν έχω καλή οπτική γωνία για να έχω καθαρή εικόνα για τη φάση».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Δεν είναι μυϊκά τα προβλήματα μας, αλλά έχουμε συζητήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα. Ο μέσος όρος των τραυματισμών που έχουμε δεν είναι πάνω από τα αναμενόμενα και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα είχαμε προβλήματα παικτών που ενσωματώθηκαν αργότερα στην ομάδα και δεν έκαναν προετοιμασία μαζί μας, όπως είναι ο Αντόνις, ο Τσίμιροτ ή ο Μπερμπάτοφ».

Για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του: «Δεν έχω δώσει τέτοια οδηγία, αν έγινε, έγινε γιατί οι ποδοσφαιριστές το έκαναν εκείνη την ώρα μέσα στον αγώνα. Υπάρχει μία μεγάλη υποτίμηση των παικτών που έρχονται να παίξουν εδώ, δε θα πρέπει να υποτιμάμε τις ομάδες που έρχονται να παίξουν εδώ. Επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ, εσείς θεωρείτε ότι θα πρέπει να κερδίζουμε ομάδες όπως είναι ο Πλατανιάς με 5-0 ή 6-0. Δε γίνεται αυτό... Όπως είπα και πριν, εμείς θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κάνει κάτι, δεν είχε κλασσικές ευκαιρίες. Αν θέλετε να σας δώσω ένα στοιχείο από την παρουσία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον αριθμό των μεταβιβάσεων που καταλήγουν στην μεγάλη περιοχή, είναι πρώτος στα σουτ, είναι δεύτερος στις τελικές και αυτό δείχνει πολλά για τον τρόπο που αγωνιζόμαστε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την οπισθοχώρηση των παικτών του μετά το 1-0: «Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, είναι λογικό και λίγο ψυχολογικό όταν είσαι μπροστά στο σκορ και δέχεσαι πίεση. Αμυνθήκαμε σωστά στο καλό διάστημα του Πλατανιά και αυτό μου άρεσε εμένα προσωπικά».

Για το τι δεν του άρεσε μέχρι στιγμής στην ομάδα του: «Αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα και επικίνδυνη ερώτηση γιατί μπορεί να πω κάτι που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον».

 

Best of internet