Λάρισα - Τρίκαλα 2-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Λάρισα - Τρίκαλα 2-0 (vid)

bet365

Η Λάρισα επικράτησε 2-0 των Τρικάλων, θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή και έδειξε ποιος είναι το... αφεντικό στον κάμπο!

Ένα παιχνίδι που είχε δύο πρόσωπα είδαμε στην Λάρισα. Εκεί η ΑΕΛ, μπορεί να επικράτησε των Τρικάλων, όμως για 60 λεπτά είχε και πάλι μέτρια εικόνα με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι στο γήπεδο.

Στο πρώτο 45λεπτο οι Τρικαλινοί μετά τα πρώτα λεπτά πήραν την κατοχή και ήταν η πιο απειλητική ομάδα στο γήπεδο. Ωστόσο δεν είχε την κλασική ευκαιρία, με καλύτερη στιγμή το σουτ του Ριζογιάννη που έφυγε άουτ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν είχαν να δείξουν κάποια καλή στιγμή και προβλημάτιζαν με την εμφάνισή τους.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, μέχρι να γίνουν οι αλλαγές της Λάρισας. Η είσοδος του Μαρουκάκη έκανε πιο επικινδύνους τους γηπεδούχους, οι οποίοι από το 60' και μετά κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, άνοιξε και το σκορ στο 74', με πολύ ωραίο τελείωμα μετά από κεφαλιά πάσα του Ροβίθη που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Αναστασόπουλος πέρασε στον Μαρουκάκη και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για την Λάρισα. Ένα τρίποντο που ήθελαν πολύ όλοι στην ομάδα και τους φέρνει τα Χριστούγεννα σίγουρα στην κορυφή, με τα Τρίκαλα πλέον με νίκη της Κέρκυρας την Δευτέρα να πέφτουν στην τέταρτη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης (62' Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (72' Ροβίθης), Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης (62' Κουτσιανικούλης), Μπόγιοβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου (50' Ρεπετσάς), Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (73' Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (81' Κουμπαρούλης), Γκμπαλέ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα