«Καμία κουβέντα Mαρινάκη με Καλλονή»!

«Καμία κουβέντα Mαρινάκη με Καλλονή»!

Δημήτρης Τομαράς
«Καμία κουβέντα Mαρινάκη με Καλλονή»!

bet365

Όπως προέκυπτε από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκανε την παραμικρή συζήτηση, μεταγραφική ή μη, με τους ανθρώπους της Καλλονής.

Υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη -ο οποίος βρέθηκε στην Μυτιλήνη- να έχει συζητήσεις και με ανθρώπους της Καλλονής ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που ανοίγει σε λίγες μέρες. Επαφές για παίκτες που μπορεί να απασχολούν τους Νησιώτες.

Όμως όπως προέκυπτε από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ουδέποτε ο κύριος Μαρινάκης είχε συζήτηση με στελέχη της Καλλονής. Πόσω μάλλον για δανεισμούς ποδοσφαιριστών τον Γενάρη. Άλλωστε ήταν ξεκάθαροι οι άνθρωποι της ΠΑΕ πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε μόνο για να δει το παιχνίδι από κοντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα