Ασταμάτητη η Λαμία!

Ασταμάτητη η Λαμία!

bet365

Σε τρομερή φόρμα η Λαμία, που πήρε ακόμα μία νίκη και συνεχίζει να ανεβαίνει στην βαθμολογία. Πολύτιμη νίκη για τον Αχαρναϊκό, με 1-0 κόντρα στην Ζάκυνθο, «κόλλησαν» στο μηδέν τα παιχνίδια Αγροτικός - Κισσαμικός και Παναιγιάλειος - Αν. Καρδίτσας.

Αχαρναϊκός - Ζάκυνθος 1-0
Επιστροφή στις νίκες για τον Αχαρναϊκό, που έστω και δύσκολα πήρε τρίποντο από... χρυσάφι κόντρα στην Ζάκυνθο, της οποίας και επικράτησε με 1-0 στο Μενίδι. Οι βαθμοί αυτοί, μάλιστα, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς ήρθαν κόντρα σε μία ομάδα που επίσης παλεύει για την παραμονή!

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, παρά την αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, με τον Αχαρναϊκό να ψάχνει τρόπο να απειλήσει, αλλά να μην μπορεί να κάνει σωστή τελική επιλογή. Στον αντίποδα, η Ζάκυνθος ήθελε να χτυπήσει στην κόντρα με τον Ζαϊρί να είναι ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών.

Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 76', με τον Μουστάκη να νικάει με εξαιρετικό σουτ τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου και να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην συνέχεια να απαντήσουν, χωρίς αποτέλεσμα, όμως,με τον Αχαρναϊκό να κρατάει εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα (94' Χριστόπουλος), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Παπατόλιος (63' Σιάνης) , Καλογερόπουλος (86' Παπαδόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Βοσνακίδης (72' Ν. Πέττας), Νίκιτς, Ναζίμ, Λέκκας (57' Γραικός), Ορφανίδης, Κάρδαρης (25' Κρολ), Ζαϊρί.

Λαμία - Πανσερραϊκός 2-0
Συνέχεια στην πολύ καλή της πορεία τον τελευταίο καιρό, έδωσε η Λαμία, που επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ ήταν ο Πανσερραϊκός. Η απάντηση, όμως, ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Τζόκιτς να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ και να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει, Ανδρούτσου.

Αυτό άνοιξε την άμυνα των «λιονταριών», που ήθελε να απαντήσει, χωρίς, όμως κάποιο αποτέλεσμα. Αντίθετα, αυτή που κατάφερε να σκοράρει, ήταν η Λαμία, που με τον Νατσιόπουλο κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της και να κλειδώσει την νίκη στο 82'.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Τόσκας (33’ Ενγκουέμ), Καραλής (81’ Νεόφυτος), Νατσιόπουλος, Πίντο, Τζόκιτς (84’ Τζόκιτς), Καραγιάννης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημήτριου): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Στεργιανός, Ολίσε (86’ Αγγελούδης), Μπεριάν (78’ Παπαστεργίου), Φουρτάδο, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας (75’ Ρούτσης), Ατματσίδης, Μπαλού.

Παναιγιάλειος - Αναγ. Καρδίτσας 0-0
Κατώτεροι των περιστάσεων Παναιγιάλειος και Αναγέννηση Καρδίτσας, που ήρθαν αντιμέτωποι στο Αίγιο σε ένα παιχνίδι πολύ κακό, χωρίς σκορ, με το θέαμα να μην αντιπροσωπεύει την ιστορία των δύο συλλόγων.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο, χωρίς, όμως, να μπορούν να φανούν απειλητικοί. Στην αντίπερα όχθη, η ΑΣΑ έδειχνε να φοβάται πολύ το ματς και δεν ρίσκαρε να πιέσει και να ψάξει το γκολ.

Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε λίγο η εικόνα και κατάφερε να κάνει μία καλή φάση με τον Πιτταρά στο 87'. Όταν πίστεψε, όμως, στις δυνάμεις της η Καρδίτσα, ήταν αργά και έτσι το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ και νικητή.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης (44' Λινάρδος), Ιωάννου, Κολόκας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (66' Πέρεθ), Πέριτς, Σταμογιάννος, Σκαρτσίλας (90' Μίλιτς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (60' Πιτταράς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (84' Ακασού), Υφαντής, Τσούκαλος, Μπιτέλης (69' Μοσχάκης), Μπλέντι.

Αγροτικός Αστέρας - Κισσαμικός 0-0

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αγροτικός Αστέρας και Κισσαμικός, σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και φάσεις, αλλά όχι σκορ, με το 0-0 να αδικεί τις προσπάθειες των δύο συλλόγων και την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έψαξαν ένα γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν,με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία και το παιχνίδι να έχει καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη, σταδιακά οι δυο ομάδες άρχισαν να μένουν από δυνάμεις, κάτι που είχε ως φυσικό επακόλουθο να οπισθοχωρήσουν και να ρίξουν το βάρος στην αμυντική τους λειτουργία. Έτσι,το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, αποτέλεσμα θετικό για τους φιλοξενούμενους, ενώ αντίθετα, ο Αγροτικός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη με τον Στεφάνοβιτς στον πάγκο της και ο προβληματισμός μεγαλώνει στον Εύοσμο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκ. Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (81' Κ. Θεοδωρίδης), Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Ντόσης (60' Καραμπάς), Τοπούζης (60' λ. τρ. Καθάριος), Γέσιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (65' Πότσι), Τσοντάκης, Βαττής (79' Βλάχος), Γιαννίτσης, Σμίλτος, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς, Σελινιωτάκης, Μάνιας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα