Μπάγερν Μονάχου: Αντσελότι κι επίσημα

Μπάγερν Μονάχου: Αντσελότι κι επίσημα

Θοδωρής Βασίλης
Μπάγερν Μονάχου: Αντσελότι κι επίσημα

bet365

Με απόλυτη επιβεβαίωση πλέον, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετράει... μήνες στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, η οποία γνωστοποίησε πως ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο αντικαταστάτης του από το καλοκαίρι του 2016.

Αυτό που ήταν κοινό μυστικό έγινε γνωστό. Ο Πέπε Γκουαρντιόλα δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου μετά το καλοκαίρι με τον Κάρλο Αντσελότι να είναι ο αντικαταστάτης του.

Το τέλος με τον Καταλανό τεχνικό και την συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Βαυαροί με ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter με τον Αντσελότι να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχοτ, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ευχαρίστησε τον Γκουαρντιόλα για την προσφορά του: «Είμαστε ευγνώμονες προς τον Γκουαρντιόλα για όσα έδωσε στον σύλλογό μας από το 2013. Είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα όλη η ομάδα θα παλέψει ακόμα πιο έντονα για να πετύχει τους στόχους της από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Πεπ το καλοκαίρι θ' αποχωρήσει. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι προπονητής με μεγάλης επιτυχίες και έχει τρία Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ήρεμος, ισορροπημένος επαγγελματίας και μπορεί να διαχειριστεί τους αστέρες».

Από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι με δήλωση στο επίσημο σάιτ της Μπάγερν ανέφερε: «Είναι τιμή για εμένα να αποτελώ από την επόμενη περίοδο μέλος ενός μεγάλου συλλόγου, όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου. Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της ομάδας, δεν σκέφθηκα ούτε στιγμή οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Εύχομαι στη Μπάγερν και στον φίλο μου, Πεπ Γκουαρντιόλα, καλή επιτυχία φέτος. Στους οπαδούς της Μπάγερν και σε όλους εσάς εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος».

Θα αποχωρήσει με το τρόπαιο του Champions League ανά χείρας ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την Μπάγερν Μονάχου; Σε απόδοση 3.50 στην Novibet να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης η πρωταθλήτρια Γερμανίας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα