Κάρπι - Γιουβέντους 2-3 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κάρπι - Γιουβέντους 2-3 (vids)

bet365

Η Γιουβέντους πανηγύρισε την 7η σερί νίκη της πριν τη χειμερινή διακοπή της Serie A, επικρατώντας 3-2 της Κάρπι, ωστόσο, ο Αλέγκρι... βγήκε απ' τα ρούχα του βλέποντας τη συμπεριφορά της ομάδας του στο φινάλε!
Η Κάρπι σόκαρε τους «μπιανκονέρι» με το γκολ του Μποριέλο στο 14ο λεπτό, με χαμηλό σουτ έχοντας προηγουμένως βγει νικητής στη μονομαχία του με τον Μπονούτσι, όμως, η ομάδα του Μασιλιάνο Αλέγκρι πήρε μπρος και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος είχε ανατρέψει την κατάσταση με δύο γκολ του Μάντζουκιτς.
Πρώτα, ο Κροάτης επιθετικός έπειτα από φάση διαρκείας που εκτυλίχθηκε στα καρέ της Κάρπι από εκτέλεση φάουλ του Κουαδράδο ισοφάρισε στο 18ο λεπτό, για να έρθει και το 2-1 στο 41' από σέντρα του Εβρά για να επανέλθει η ηρεμία στους φιλοξενούμενους.
Από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε το προβάδισμα, η Γιουβέντους έφτασε και σε τρίτο γκολ πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πογκμπά στο 50' να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να νικάει τον αντίπαλο πορτιέρο «τσιμπώντας» τη μπάλα για το 3-1. Μάλιστα, το ντεμπούτο του Ρουγκάνι με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» θα μπορούσε να γίνει... ονειρώδες αν είχε μετρήσει το γκολ που πέτυχε, αλλά δυστυχώς για εκείνον ήταν σε θέση οφσάιντ και το σημαιάκι σηκώθηκε...
Η Κάρπι πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όσο το παιχνίδι τελείωνε, με τους «μπιανκονέρι» να υποχωρούν και τον Μπονούτσι με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 3-2.
Το highlight του αγώνα, ο Αλέγκρι που... έβγαλε και πέταξε το παλτό του βλέποντας τη συμπεριφορά της άμυνάς του αμέσως μετά τη μείωση του σκορ, με τον Λόλο να μην καταφέρνει να πλασάρει σωστά από γύρισμα στην περιοχή!

 

SERIE A Τελευταία Νέα