Τα φώτα στο Μιλάνο

Gazzetta team
Τα φώτα στο Μιλάνο

bet365

Η Ίντερ υποδέχεται την Λάτσιο και θέλει να διατηρήσει τη διαφορά στην κορυφή. Δύσκολη έξοδος για Λίβερπουλ, η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή, ενώ η Ρεάλ αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Μεγάλο ματς στη Serie A, όπου η Ίντερ υποδέχεται την Λάτσιο και θέλει να διατηρήσει τη διαφορά της στην κορυφή τουλάχιστον στο +4 πριν τα Χριστούγεννα.

Οι λατσιάλι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, με τον άσο να πληρώνει 1,727 στη Sportingbet.gr, ενώ έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο στα 5 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Ο άσος στο ημίχρονο είναι στο 2,35. Στα 8 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ματς, μάλιστα, είχαμε over, επιλογή που θα βρείτε στο 1,95.

Στην La Liga η Ατλέτικο έχει τη δυνατότητα να μείνει μόνη στην κορυφή, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Οι ροχιμπλάνκος δοκιμάζονται στη Μάλαγα, απέναντι στην οποία τρέχουν αήττητο σερί 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με το διπλό να πληρώνει 1,80 στη Sportingbet.gr. Στα 6 από αυτά, μάλιστα, δεν δέχθηκαν καν γκολ, με το N/G να είναι στο 1,55, ενώ στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς των Μαδριλένων είχαμε under, το οποίο θα βρείτε στο 1,45.

Θέλει να διατηρήσει τη διαφορά που έχει στην κορυφή η Ιντερ, που φιλοξενεί τη Λάτσιο το βράδυ της Κυριακής. Σε απόδοση 1.72 στην Sportingbet η νίκη των «νερατζούρι».

Η Ρεάλ από την άλλη υποδέχεται την Ράγιο Βαγιεκάνο και έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει στο -2 την Μπαρτσελόνα. Η βασίλισσα έχει 14 συνεχόμενες νίκες επί της συμπολίτισσάς της, ενώ στα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς έχει πετύχει τουλάχιστον 3 γκολ, με το over 3,5 να είναι στο 1,40 στη Sportingbet.gr. Η άμυνα τελευταία δεν είναι το δυνατό σημείο της Ρεάλ, που έχει δεχθεί γκολ στα 6 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια, με το G/G να πληρώνει 1,80.

Τέλος, η Λίβερπουλ του Κλοπ έχει δύσκολο έργο απέναντι στην εξαιρετική φέτος Γουότφορντ στην Premier League. Οι κόκκινοι, πάντως, έχουν καλή παράδοση, καθώς τρέχουν σερί 5 νικών σε όλες τις διοργανώσεις επί της ομάδας του Φλόρες, ενώ το αήττητο σερί φτάνει στους 9 αγώνες. Το διπλό είναι στο 2,00 στη Sportingbet.gr. Αμφότερες έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ τους στο διάστημα 76-90 (το 30% η Λίβερπουλ και το 22% η Γουότφορντ). Να μπει γκολ σε αυτό το διάστημα θα το βρείτε στο 2,15, ενώ να έχουμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επίσης στο 2,15.

 

Τελευταία Νέα