Ολυμπιακός: Πρότειναν Μότσινιτς (vids)

Ολυμπιακός: Πρότειναν Μότσινιτς (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Ολυμπιακός: Πρότειναν Μότσινιτς (vids)

bet365

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φτάνει και οι μάνατζερ ξεκίνησαν ήδη να προτείνουν παίκτες με τον Ιβάν Μόντσινιτς να προτείνεται στον Ολυμπιακό.

Τον 22χρονο Κροάτη αρχηγό της Ριέκα, Ιβάν Μότσινιτς έχουν προτείνει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Γαύρος. Ο Μότσινιτς προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ριέκα κι έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του προκαλώντας το ενδιαφέρον της Σέλτικ αλλά και ομάδων από την Ρωσία.

Ο Κροάτης μέσος μάλιστα είναι και διεθνής αφού έκανε ντεμπούτο το περασμένο Νοέμβριο με την φανέλα της Κροατίας στο φιλικό παιχνίδι με την Ρωσία, ενώ μάλιστα είχε κληθεί και στην αποστολή της ομάδας για το Μουντιάλ του 2014 πριν ένας τραυματισμός τον θέσει εκτός.

Δείτε τον Μόντσινιτς σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα