ΠΑΟΚ: Το «15 στα 15» των Μακ και Τζιόλη

ΠΑΟΚ: Το «15 στα 15» των Μακ και Τζιόλη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το «15 στα 15» των Μακ και Τζιόλη

bet365

Ρόμπερτ Μακ και Αλέξανδρος Τζιόλης ετοιμάζονται για το δικό τους «15/15» στην σημερινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Τούμπα.

Είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς πρωταθλήματος από την πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου μέχρι και το φινάλε του α’ γύρου.

Ακόμη πιο αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός, ότι και οι δύο έχουν ξεκινήσει ως βασικοί στα 14 προηγούμενα ματς, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να μην έχει χάσει ούτε ένα λεπτό. Δεν έγινε, δηλαδή, αλλαγή ποτέ από τον Τούντορ… Αντίθετα, ο Ρόμπερτ Μακ έχασε κάποια λεπτά, καθώς έγινε αλλαγή στους εκτός έδρας αγώνες με ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλή.

Να κλείσει νικηφόρα το 2015 θέλει ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί τον Πλατανιά στην Τούμπα. Σε απόδοση 1.44 στην Sportingbet η νίκη του «δικεφάλου».

Στη σχετική λίστα ακολουθούν: Ροντρίγκες (13/14), Πέλκας (13/14), Τζαβέλλας (12/14), Αθανασιάδης (12/14).

Στον αντίποδα, ο Τέρι Αντόνις δεν έχει ακόμη αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος. Οι δύο συμμετοχές του Ελληνοαυστραλού μέσου έχουν καταγραφεί σε αγώνες (Χανιά, Ολυμπιακός Βόλου) κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα