ΠΑΟΚ: Ούτε γκολ στην Τούμπα!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ούτε γκολ στην Τούμπα!

bet365

Η υπεροπλία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πλατανιά και το απόλυτο του «Δικεφάλου» στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι (15:00) τον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί, όπου στην σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων στη Superleague, ο «Δικέφαλος» έχει το απόλυτο «3Χ3», ενώ η ομάδα από τα Χανιά δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει!

Το ασπρόμαυρο «3Χ3» έχει σημειωθεί με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το μηδέν στην εστία του: 2-0 (11/11/2012), 1-0 (22/09/2013), 1-0 (18/01/15).

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μακ σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Ο «Δικεφάλος» έχει να επιδείξει 4 διαφορετικούς σκόρερ στις εντός έδρας νίκες του με τον Πλατανιά: Σαλπιγγίδης, Λίνο, Βούκιτς, Αθανασιάδης, αλλά και 3 διαφορετικούς προπονητές: Δώνης, Στέφενς, Αναστασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα