Δοκιμασία στην Κομοτηνή

Θοδωρής Βασίλης
Δοκιμασία στην Κομοτηνή

bet365

Η μάχη για την δεύτερη θέση έχει ανάψει για τα καλά και Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ χρειάζονται μόνο τη νίκη απέναντι σε Πανθρακικό και Πλατανιά αντίστοιχα. Εντός ε΄δρας δοκιμασίες για ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα στην Λιβαδειά χρειάζεται μόνο τη νίκη για να εδραιώσει την θέση του στην πεντάδα και να βάλει ακόμα περισσότερη πίεση στην δεύτερη ΑΕΚ. Αντίπαλος του Δικεφάλου του Βορρά είναι ο Πλατανιάς ο οποίος ταξίδεψε στην Τούμπα γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την άσχημη παράδοση αφού όχι μόνο δεν έχει πάρει βαθμό στην Τούμπα, αλλά δεν έχει σκοράρει κιόλας. Πολλές οι απουσίες για τον Ιγκόρ Τούντορ.

Στις 17.15 έχουμε δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα να θέλει να χτίσει πάνω στη νίκη επί του Πλατανιά και να κλείσει την χρονιά με τρίποντο. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τους Τσάβες, Ίλιτς και Ναδάλες. Από την πλευρά της η Ξάνθη πήρε ώθηση από τη νίκη επί του Πανελευσινιακού κι ελπίζει ότι θα φύγει από τα Γιάννενα με βαθμό η βαθμούς.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μακ σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Ηρακλή για να ανασάνει βαθμολογικά. Τα «καναρίνια» έχουν συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και το ματς έχει χαρακτηριστεί από τον Γιάννη Μαντζουράκη ως τελικός. Ο Γηραιός από την πλευρά του θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανθρακικό και πάει στο Αγρίνιο με στόχο να πάρει το ματς και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Ο τίτλος έχει πετάξει και οι «πράσινοι» έχουν στόχο την δεύτερη θέση. Αναμονή και της απόφασης της έφεσης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Στραματσόνι δεν σκέφτονται καν ότι μπορεί να κάνουν νέα γκέλα. Εκτός ξανά ο Μπεργκ, ενώ στον πάγκο θα μείνει ο ντεφορμέ Αμπέιντ. Όσον αφορά τον Πανθρακικό αναγνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά από την στιγμή που η βαθμολογική του θέση είναι άσχημη δεν έχει περιθώρια. Ο Πανθρακικός θα πρ4οσπαθήσει για τ5η ζημιά ώστε να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (19/12)
Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-0
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-0
Καλλονή-Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή (20/12)
15:00 ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (NS2)
17:15 Παναιτωλικός-Ηρακλής (S2)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη (NS4)
19:30 Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (NS1)

Δευτέρα (21/12)
ΑΕΚ-Λεβαδειακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα