Και ο Ελ Γκανασί για ΑΕΚ

Και ο Ελ Γκανασί για ΑΕΚ

Gazzetta team
Και ο Ελ Γκανασί για ΑΕΚ

bet365

Στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ τον Ιανουάριο προστέθηκε το όνομα του Γιασίν Ελ Γκανασί.

Η Ένωση αναμένεται να είναι δραστήρια τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σε αυτό το πλαίσιο, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς γεμίζει τη λίστα του με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ένας εξ αυτών είναι σύμφωνα με το Goal και ο Γιασίν Ελ Γκανασί, ο οποίος αγωνίζεται στην νορβηγική Στάμπαεκ και μένει ελεύθερος.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης μετρά 4 γκολ και 14 ασίστ σε 26 παιχνίδια με τη Στάμπαεκ και φαίνεται πως ήδη είναι στις προτεραιότητές του η μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ο 25χρονος εξτρέμ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Λα Λουβιέρ, πριν αγωνιστεί σε Γάνδη, Γουέστ Μπρομ, Χέρενφεν και Αλ Αΐν για να μετακομίσει στη Στάμπαεκ τον περασμένο Γενάρη, υπογράφοντας συμβόλαιο για μία σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα