Ντεπορτίβο – Έιμπαρ 2-0

Gazzetta team
Ντεπορτίβο – Έιμπαρ 2-0

bet365

Ο Λούκας έπιασε το ρεκόρ του Μπεμπέτο, η Ντεπορτίβο με δέκα παίκτες έμεινε αήττητη για 7ο σερί ματς, καθαρίζοντας και την Έιμπαρ με 2-0 και μεγάλωσε την απόστασή της από Σεβίλλη και Βαλένθια.

Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ έμεινε αήττητη για 7ο σερί παιχνίδι, πήρε όλους τους βαθμούς κόντρα στην Έιμπαρ και όχι μόνο παρέμεινε στην έκτη θέση, αλλά μεγάλωσε τη διαφορά της από Σεβίλλη (+3) και Βαλένθια (+4) στην κούρσα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βασικός υπεύθυνος για την ξέφρενη πορεία της Ντέπορ δεν είναι άλλος από τον Λούκας Πέρεθ, ο οποίος στο 41' βρήκε από το σημείο του πέναλτι το στόχο για έβδομη διαδοχική αγωνιστική, σε μία υπόδειξη που πάντως σηκώνει αρκετή συζήτηση.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σκόραρε για 7η αγωνιστική στη σειρά, έφτασε τα 12 γκολ στη La Liga και έπιασε το ρεκόρ του Μπεμπέτο από τη σεζόν 1992/93, όταν ο Βραζιλιάνος είχε τελειώσει το πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ με 29 γκολ σε 37 παιχνίδια με τη φανέλα των Γαλιθιάνων.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν πάντως στο δεύτερο μέρος για τη Λα Κορούνια, που προτίμησε να προφυλάξει τα νώτα της από το να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ, όταν ο Λουισίνιο είδε τη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα του ρέφερι στο 68', δίνοντας ελπίδες επιστροφής στους φιλοξενούμενους. Εις μάτην όμως, αφού στο 73', η σέντρα του Φαΐρ βρήκε το κεφάλι του Αρίμπας, ο οποίος και με τη βοήθεια της τύχης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ριέσγο για το τελικό 2-0.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα