Ολυμπιακός όπως Παρί Σεν Ζερμέν!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός όπως Παρί Σεν Ζερμέν!

bet365

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με απόλυτο τον α' γύρο της Super League και πηγαίνει για νέα ρεκόρ με την Equipe να κάνει παραλληλισμό με τις επιδόσεις της Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τον α' γύρο της Super League με άκρως θετικό πρόσημο και έχοντας μόνο νίκες. Η Super League τους έχει στους 42 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές και μένει η τελική απόφαση της ΕΠΟ για να επικυρωθεί και η απόφαση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το 15 στα 15. Και φυσικά ο Ολυμπιακός είναι και πρωταθλητής χειμώνα.

Την ίδια στιγμή στην Γαλλία η Παρί έκανε ρεκόρ με συγκομιδή 51 πόντων στο Σαμπιονά! Οι Παριζιάνοι δεν είχαν μόνο νίκες, ωστόσο έκλεισαν τον πρώτο γύρο χωρίς να χάσουν ούτε μία φορά. Σε 19 αναμετρήσεις έπιασαν αυτήν την ασύλληπτη επίδοση, κάτι που ώθησε την Equipe να κάνει τον παραλληλισμό των δύο ομάδων, τονίζοντας την εντός των συνόρων κυριαρχία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα